Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: - Lakihegy FM107
Naptár ikon
2020. július 05. vasárnap Sarolta, Emese napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Slágeremlékek ismétlés Lakihegy Rádió
Utcaneveket választottak a lakók
Elválasztó
Hírek » Halásztelek » Utcaneveket választottak a lakók
Elválasztó

Találkoznak a testvérek. 

Szavazhattak a halásztelkiek arról, hogy mi legyen a településen kialakított két új utca neve. Az Önkormányzat korábban internetes szavazást állított össze, amelyben a nemzet színészei, valamint további kiváló művészek közül választhatták ki, hogy ki legyen a két új közterület névadója. A többség döntésének értelmében a képviselő-testület elé kerülő előterjesztésben a Bujtor István és Zenthe Ferenc neve szerepel majd, előbbi 45, utóbbi pedig 28 szavazatot kapott. Az Önkormányzat tiszteletben tartja a lakók kérését, aminek értelmében a közeljövőben a Latinovits Zoltán utcába fut majd be a Bujtor Istvánról elnevezett út, vagyis a két testvérről elnevezett közterület találkozik majd egymással. 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A kreatív formatortáktól a legegyszerűbb házisüteményekig mi mindent elkészítünk. Fogyaszd helyben vagy elvitelre, de kiszállítst is kérhetsz….
Legyen az baráti-családi rendezvény, születésnap, keresztelő, ballagás, céges rendezvény, legény vagy lánybúcsú a tortáinkkal még emlékezetesebbé teszzük a pillantokat. 

Szigetszentmiklóson a Lakihegyi Lakóparkban / Színes Lakóparkban a Szivárvány utca 2-szám alatt.

Tököl; Mester utca 94.

Telefonszám:0630-917-97-17

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a Fecebook/Alföld Íze Vendéglő oldalunkon.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink