Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Neoton Familia - Nyár van
Naptár ikon
2020. július 05. vasárnap Sarolta, Emese napja van.
Támogatások
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Támogatások
Elválasztó

Támogatás a sportegyesületeknek.

Az Ifjúsági és Sport Bizottság napokban tartott ülésén tárgyalt a szigetszentmiklósi társadalmi- és sportszervezetek beérkező pályázatairól. Sveda Zsolt, a szaktestület elnöke elmondta, hogy a vírushelyzet okán felvették a kapcsolatot a civil szervezetekkel, és a legtöbb egyesület részéről érkezett visszajelzés az igényelt támogatásokkal kapcsolatban. A szabadidősport keretre nyolc szervezet nyújtott be pályázatot - tette hozzá. 
Több egyéni kérelemről is tárgyalt a bizottság, így a többi között a Kakusei Kulturális, Szabadidő és Sportegyesület támogatásáról, amely tatamit vásárol majd az önkormányzat támogatásából. A Csepel-szigeti Kerékpár és Triatlon Sportegyesület részére is megszavazták a támogatást, amely egy versenyt szervez az összegből. Sveda Zsolt hozzátette: a Sportsziget Verseny- és Szabadidős Sportegyesület részére is megszavaztak hozzájárulást, de nem az igényelt mértékben. 
 

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Tököl; Mester utca 94.

Telefonszám:0630-917-97-17

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink